У 2021 році компанії BaByliss PRO виповнюється 60 років. Всі ці роки ми Стрім створювати кращі перукарні електроінструменти для догляду за волоссям, які відповідають високим вимогам професійних майстрів. Співпрацюючи зі стилістами з усього світу, ми змогли зробити нашу продукцію професійної, якісної і затребуваною. Кожна модель, виготовлені нашою компанією, несе в собі дух перукарського мистецтва, покликана зробити жінку ще гарніше і витонченішими, надавши їй власного стилю.

Компанія BaByliss PRO щиро вітає Вас з наступаючим новим роком і бажає Вам міцного здоров'я і благополуччя в новому 2021 році!

Розділимо амбіцію на честь нашого 60-річчя разом! Ми підготували для Вас це коротке відео - короткий уривок з інтерв'ю Бріджит Бардо, як саундтрек до зачіски Рафаеля Пер'є."Час від часу я усвідомлюю це: я представляю щось важливе, але коли я не думаю про це, для мене - я жінка, як і всі інші. Я представляла новий стиль жінки, яка виражалася інакше. Якщо інші жінки ототожнювали себе з мною в цей час, то це тому, що я прибула в потрібний час. завжди більше, завжди вище, завжди краще. Не хочу себе розчаровувати. Не хочу думати, що можу постаріти. Може, я не стану старою. Прийшов час комусь зрозуміти це і якимось чином відтворити мене. Якщо люди люблять мене такою, яка я є, добре. Якщо я не подобаюся людям, теж добре, але принаймні ми знаємо, з ким маємо справу. я така, яка я є. у мені є жінка, молода жінка, маленька дівчинка і молода дівчина, Це неподільне. " Нагадаємо, що велики літери B у назві компанії - це ініціали Бріджит Бардо - видатної актриси та засновниці нового стилю.

Happy New Hair 2021 - 60 years

Будьте унікальні, яскравіше і неповторні з BaByliss PRO

06.01.2021

Коментарі 0