Зволожуюче крем-масло BaByliss PRO BEURRE DE KARITE, що входить до складу серії PROCARE, створено спеціально для сухого і пошкодженого волосся.

Завдяки екстракту масла дерева ши (не менше 60%), яке входить до складу, масло активно зволожує, живить і відновлює структуру навіть самого сухого волосся. Так само масло здатне зволожувати і шкіру голови (верхній шар епідермісу). Масло ши - виготовляють з насіння дерева ши. Масло збільшує вміст води в шкірі, пом'якшує і заспокоює. Надає зволожуючу, живильну і відновлюючу дію на шкіру і волосся.

Застосування: взяти потрібну кількість масла на долоню, потримати його трохи поки воно не нагріється від тепла долоні, і нанести на волосся, добре і ретельно розтираючи масло.

Особливості масла BEURRE DE KARITE:

  • Зволожує шкіру голови і заспокоює її
  • Зволожує і відновлює структуру волосся
  • Володіє приємним запахом каріте
  • Обсяг 250 мл

Інгредієнти: Butyrospermum Parkii Butter, Paraffinum Liquidum, Microcristallina Cera, Parafin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT.

Об'єм250 мл
Типмасло для волосся
Призначенняживлення та зволоження волосся
СкладButyrospermum Parkii Butter, Paraffinum Liquidum, Microcristallina Cera, Parafin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT
Подскажите какой тут обьем?и цена сейчас актуальна эта??
BaByliss PRO
Здравствуйте Татьяна. Цена актуальна, объем составляет 250 мл. Информацию добавили. Благодарим Вас за интерес к нашей продукции.
Люба / 06.01.2024
Доброго дня.Скажіть будь ласка, крем- масло це не потрібно змивати? І як часто необхідно його використовувати?
BaByliss PRO
Вітаємо! Змивати не потрібно.