Новинка від відомого французького бренду перукарських інструментів - автоматична плойка BaByliss PRO MIRACURL BAB2665E викликала справжній ажіотаж на всіх б'юті виставках. І це не дивно, так як вона значно полегшує укладання довгого волосся і прискорює його в 2-3 рази. Більше не потрібно витрачати час на накручування локона на плойку - досить просто вибрати пасмо волосся, подати його на плойку, а все інше вона зробить сама.

Плойка BaByliss PRO BAB2665E проста у використанні і при цьому дуже безпечна. Вона акуратно втягує пасма волосся всередину, не викликаючи дискомфорту. Всередині пристрою пасмо рівномірно прогрівається в спеціальній керамічній камері і формується завиток. Високоякісний електронний терморегулятор в перебігу роботи чітко підтримує задану температуру, перешкоджаючи перегрівання волосся. А вбудований таймер повідомляє про закінчення виставленого на приладі часу накрутки за допомогою звукового сигналу.

Плойка BaByliss PRO MIRACURL має цілий ряд дуже гнучких налаштувань, які дозволяють підбирати режими під різні типи волосся:

  • 3 настройки таймера
  • 3 температурні режими
  • 3 варіанти настройки напрямки кучерів

Плойка BaByliss PRO BAB2665E має продуману систему безпеки. Вона автоматично переходить в режим сну через 20 хвилин, після припинення роботи і автоматично відключається через 60 хвилин. Антиблокувальна система перешкоджає застреванию волосся в нагрівальній камері.

Автоматична плойка BaByliss PRO MIRACURL BAB2665E приводитися в дію за допомогою безщіткового двигуна виготовленого за запатентованою технологією MaxLife PRO, що значно підвищує її довговічність. При цьому вона має легку вагу і ергономічний дизайн.

Машинка для створення локонів BaByliss PRO MIRACURL є незамінним інструментом для тих, хто постійно має справу з хвилястим укладанням довгого волосся, цінує свій час і хоче полегшити собі роботу. При її використанні Ви не тільки отримаєте відчутний ефект, але і додасте процесу завивки деяку магічну ауру, перетворюючи пряме волосся в кучері всередині приладу за лічені секунди.

08.12.2013

Модели до запису

Коментарі 0